Kucing Yang F0bia Terhadap Veterinar Ini S3rang Doktor Yang Merawatnya, Garang Macam Harimau.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Kucing Yang F0bia Terhadap Veterinar Ini S3rang Doktor Yang Merawatnya, Garang Macam Harimau.

Ramai yang sedia maklum bahawa kucing adalah salah satu spesies haiwan yang sangat garang jika mereka sedang berasa marah. Kucing lazimnya akan mengekspresikan rasa marah mereka dengan mengeluarkan kesemua kukunya yang tajam dan mengeluarkan bunyi ancaman serta sentiasa bersiap sedia untuk menye rang mu suh.

Istanbul, seekor kucing yang pernah mengalami kemalangan dan terpaksa tinggal lama di sebuah pusat veterinar sebelum ini bagaimanapun secara tidak sengaja telah membina rasa f0bia dalam dirinya terhadap semua yang berkaitan dengan veterinar.

Tidak kiralah doktor yang sedang merawat, pembantu doktor, mahupun ubat yang akan diberikan kepadanya sekalipun. Semuanya akan membuat Istanbul berasa teramat marah dan takut.

Seorang doktor yang ditugaskan untuk memberi vks1n tahunan kepada Istanbul bagaimanapun telah merakam sesi rawatannya bersama Istanbul dan video tersebut telah dimuatnaik di laman YTbe di saluran Tugay İnanoğlu.

Menerusi video yang berdurasi 10:08 ini, dapat dilihat bagaimana Istanbul menolak sekeras-kerasnya rawatan yang diberikan kepadanya. Daripada saat pertama Istanbul dikeluarkan daripada sangkar sementaranya, Istanbul tanpa berselindung menunjukkan rasa marahnya kepada doktor yang cuba untuk merawatnya.

Dengan mata yang penuh dengan api kemarahan, Istanbul menye rang apa sahaja yang menyentuh tubuh badannya. Syukurlah, doktor yang bertugas telah bersiap sedia dengan sarung tangan keselamatan yang dibuat khas bagi mengelak cakaran kucing.

Sepanjang masa bermula minit ke 3:05 Istanbul dikeluarkan dari sangkar, Istanbul tanpa henti terus-terusan menye rang doktor yang bertugas dengan harapan supaya sesi tersebut terpaksa dibatalkan.

“Istanbul benar-benar membuatkan kami mempunyai masa yang sukar,” luah doktor berkenaan tentang situasi yang dialaminya itu.

Berdasarkan video yang dimuatnaik, doktor tersebut bersama dengan pembantunya memakan masa lebih kurang 5 minit untuk menyelesaikan rawatan kepada Istanbul. Dan kami pasti, tempoh masa itu mungkin terasa seperti 5 jam buat mereka kerana Istanbul memang lain dari yang lain. Terlalu garang!

Tonton video penuhnya di sini:

Sehingga entri ini dihasilkan, video yang dimuatnaik pada 3 Julai 2020 ini telahpun meraih sehingga lebih dari 3 juta tontonan, lebih dari 42,000 sukaan dan lebih dari 4,000 komen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*