Doa Khas Buat Graduan Untuk Mudah Dapat Tawaran Kerja

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Doa Khas Buat Graduan Untuk Mudah Dapat Tawaran Kerja

Dalam era moden ini, persaingan untuk mendapatkan kerjaya jelas sekali semakin sengit. Seringkali juga kita terdengar keluhan orang ramai yang sudah banyak kali mencuba nasib menghadiri sesi temu duga namun gagal terutamanya para graduan.

Mana tidaknya, kebanyakan majikan sibuk mencari pekerja yang berpengalaman tanpa memberi peluang kepada individu yang baru menggilap bakat. Namun begitu, sebagai seorang muslimah, kita haruslah percaya bahawa Allah SWT sentiasa ada bersama kita dan Dia sahaja yang mengetahui apa yang terbaik buat hamba-hambaNya.

Seorang pengguna Twtter iaitu datinernyy telah berkongsi beberapa doa mustajab untuk mendapat kerja. Menurutnya, beliau sendiri telah mengamalkan doa-doa tersebut sebelum temu duga kerja dan telah terbukti keberkesanannya.

DOA UNTUK GRADUAN MENDAPAT PELUANG PEKERJAAN

Namun begitu, diingatkan juga bahawa kejayaan tidak datang daripada doa semata-mata. Usaha yang berlipat ganda haruslah disertakan bersama. Persiapkanlah diri anda dengan soalan-soalan yang mungkin ditanya dalam sesi temu duga dan ikhlaskan niat anda dalam bekerja. Semoga berjaya!

Sumber: aimanxarifuddin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*