Ketahui Perkara Yang Di Sukai Wanita Tapi Di B3nci Lelaki

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Ketahui Perkara Yang Di Sukai Wanita Tapi Di B3nci Lelaki

Info Fakta Tentang Lelaki. Kadang-kadang banyak wanita di luar sana tak tahu, perkara yang lelaki benci tentang wanita. Hal ini boleh menyebabkan hubungan anda tidak kekal lama dan berpanjangngan, oleh itu setiap wanita yang bercinta hendaklah mengetahui perkara yang pasangannya tidak suka. Ini adalah antara lima perkara yang boleh dikongsikan.

1. Menonton Drama Rom4ntis Bersiri

Kebanyakan lelaki kurang minat menonton drama bersiri bertema rom4ntis. Akan tetapi, kebanyakan wanita amat suka mengikutinya lebih-lebih lagi cerita Korea.

2. Membaca Novel Rom4ntis

Wanita mempunyai sifat kelembutan yang lebih besar dibanding lelaki sehingga dia minat membaca novel ro4antis atau mendengar lagu-lagu cinta. Namun kebanyakan lelaki lebih suka membaca buku yang penuh aksi dan perta rungan.

3. Bergosip

Sebenarnya wanita dan lelaki suka membicarakan hal orang lain ketika sedang berkumpul dengan teman-teman. Namun, lelaki tidak suka kebiasaan wanita yang suka membicarakan orang lain tanpa tahu kepastiannya.

4. Ambil Berat Penampilan

Sebahagian besar lelaki tidak terlalu mengutamakan penampilan. Memakai kemeja, seluar panjang dan mungkin jam tangan sebagai aksesori sudah memadai. Sedangkan bagi wanita, penampilan adalah segalanya kerana senang dipuji sehingga mereka menghabiskan waktu yang cukup lama untuk bersiap.

5. Bermain Bersama Anak Kecil

Wanita memiliki naluri keibuan sehingga mudah bagi mereka mendekatkan diri dengan anak kecil. Sedangkan lelaki secara umumnya kurang minat bergaul dengan anak-anak. Lelaki kurang suka bermain, memanjakan anak, kerana mereka tidak ingin memperlihatkan sifat kelembutannya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*