“Contoh Yang Sangat Baik”. V1deo T1kt0k Memey Suhaiza Dan Abby Abadi Bersama Anak2 Dipuji Ramai

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Contoh Yang Sangat Baik”. V1deo T1kt0k Memey Suhaiza Dan Abby Abadi Bersama Anak2 Dipuji Ramai

Rasanya ramai sudah mengetahui hubu ngan rapat Memey Suhaiza dan Abby Abadi sehingga mereka cukup sp0rting dengan meluangkan banyak masa bersama sekali gus sikap mereka berdua itu mengundang pula orang ramai senang melihatnya.

Terbaharu pula, satu rakaman vi deo T1kt0k dikongsikan Memey Suhaiza mencetuskan pelbagai reaksi yang ditinggalkan warganet kepada mereka apabila dia tidak sendiri tetapi bersama Abby Abadi dan anak-anak perempuannya.

Rasanya vdeo TkTok yang dihasilkan mereka kini telah menjadi tr3nd yang mana pengguna tkTok perlu memilih beberapa perkara atau lebih mesra dengan nama, cabaran This or That. Ternyata video cabaran TkTok terbabit yang disahut mereka menghiburkan peminat dan pengikut di Instagram Memey Suhaiza sehingga ditonton ribuan kali oleh mereka.

“Mama mummy layankan anak-anak…”

Melalui ruangan komen di posting pula, sikap sweet ahli keluarga bahagia itu mencetuskan orang ramai seronok melihat gelagat comel mereka dalam vdeo TkTok terbabit dan ada juga peminat sehingga tersenyum kerana suka melihat hubu ngan baik keluarga terbabit.

“Suka tengok semua. Sweet je, moga kekal selamanya”

“Best tengok keakraban keluarga Abby dengan Memey…”

“Benarlakan… kalau kita pilih untuk happy kita akan bahagia, contoh yang sangat baik untuk kami semua”

Sumber: himpunanceritalawak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*