Tengah Buat Live Pun Boleh Tertidur, Tak Sedar Setengah Jam Tertidur

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Tengah Buat Live Pun Boleh Tertidur, Tak Sedar Setengah Jam Tertidur

Tahun 2020 sudah pun melabuhkan tirainya, Dalam pada itu, Pencetus Ummah (PU) Azman atau nama sebenarnya Azman Syah Alias juga tidak mahu ketinggalan untuk menamatkan zaman ‘bujangnya’ Namun begitu, gelaran ‘bujang’ itu akan dibawa oleh PU Azman atau lebih mesra disapa dengan panggilan Cik Man ini ke tahun 2021.

Dia yang turut mendapat jolokan sebagai ‘Lee Dong Wook Malaysia’ itu berkongsi satu posting sewaktu menghadiri majlis perkahwinan rakannya serta kapsyen pada gambar berkenaan telah membuatkan ramai terhibur.

Hmm.. Tahun 2020 dah nak berakhir, misi PU Azman untuk menamatkan zaman bujangnya terpaksalah disambung ke tahun hadapan nampaknya.

Warganet yang ‘tert1pu’ dengan kenyataan PU Azman memb4njiri ruangan komen posting tersebut dengan titipan doa agar pendakwah bebas berusia 39 tahun itu cepat-cepat bertemu jodoh.

Di kenali sebagai seorang pendakwah yang pandai buat kelakar, Pu Azman baru-baru ini telah berkongsi gambar di mana beliau terlelap ketika membuat sesi IG live bersama pengikut beliau. Menurut Cik Man, dia tertidur selama setengah jam sehingga mendapat panggilan dari seorang sahabat beliau Ajim

“Hahahahaha. sorry gaissss. Ni lah pa dahnya bila live sambil baring. setengah jam tertido wei. Sampai ada yang call. Sori @ajimmajid, ustaz silent henset. “Setakat yang sweetkapel vc sampai tertidur tu dah boleh duk belakang , meh belajar dgn aku. “Terjaga, bila dengar pintu bilik dibukak, dan…..”

Sumber: fa cebo ok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*