‘Terima Kasih Allah’ -10 Tahun Kenal, Suami Redha Isteri ‘perg1’ Selepas 44 Hari Bernikah

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

‘Terima Kasih Allah’ -10 Tahun Kenal, Suami Redha Isteri ‘perg1’ Selepas 44 Hari Bernikah

Dua hari lepas, tvIar di m3dia sosi4l berkenaan seorang wanita yang baru sahaja melangsungkan pernikahan pada bulan lepas menlnggaI dunia disebabkan b4rah. Sebelum ini, foto-foto pernikahan mereka tvIar di m3dia sosi4l apabila bernikah diatas katil memandangkan pengantin wanita tldak dapat berdiri kerana mempunyai k0mpli kasi kesihatan yang kr0nik.

Pasangan Aiman Adam dan Siti Fatihah Aireina selamat diijabkabul pada 16 November 2020.

Bermacam sudah dilaluinya.

Menerusi perkongsian daripada Aiman yang juga suami kepada allahy4rham, mereka sudah berkenalan hampir 10 tahun. Pelbagai suka dan dvka mereka lalui bersama sehingga sah bergelar suami isteri pada bulan lalu. Namun, perancangan Allah siapa yang tahu apabila Siti Fatihah Aireina dijempvt Ilahi pada 27 Disember 2020.

Terima kasih Allah…

Selain daripada menzahirkan rasa dvkacita diatas pemerg1an insan paling disayangi, lelaki itu juga turut meIuahakan rasa kesyukuran kerana dapat berada di sisi isteri ketika hari-hari ter4khir sebelum allahyrham mening gaI dunia.

“Terima kasih Allah kerana pinjamkan Siti Fatihah Aireina kepada Aiman, kepada ayah mama, kepada adik-adik, kepada keluarga, kepada kawan-kawan.”Terima kasih Allah berikan peluang untuk abang menjadi imam sayang. Terima kasih Allah berikan peluang untuk abang berada di sisi sayang sehingga ke akhirnya. Abang bersyukur sayang menjadi isteri abang.” Katanya.

Dalam pada itu, Aiman sempat memohon maaf bagi pihak isterinya andai allahyrham ada berbuat siIap atau saIah. Dia juga memaklumkan andai ada sebarang urusan berkenaan dengan arwh, boleh berhubung terus dengannya. Di akhir penulisan tersebut, lelaki itu berharap agar orang ramai dapat sedekahkan al-Fatihah buat isterinya dan mendoakan kesejahteraan allahyrham di alam sana.

Sumber: Aiman Adam, omm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*