Sekumpulan Burung Ziarah Pusar4 di Mekah

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Sekumpulan Burung Ziarah Pusar4 di Mekah

Dia sering memberi makanan dan minum kepada burung-burung di sekitar Baitullah di Mekah. Dia telah men1nggal dunia baru-baru ni. Sesuatu yang sungguh ajaib telah berlaku di tempat di dikub0rkan, sekumpulan burung telah ‘menziarahi’ kub0rnya, masya Allah.

Apakah burung-burung itu mengetahui bahawa hamba Allah tersebut telah pergi buat selama-lamanya? Apakah tujuan burung-burung itu datang ke kub0r? Wallahua’lam, hanya Tuhan sahaja yang tahu sebab sebenar kejadian yang pelik itu.

Namun, daripada segi zahir mata kasar kita, burung-burung itu mungkin ingin memberikan penghormatan terakhir kepada hamba Allah yang mulia hatinya. Semoga Allah mengampuni segala d0samu dan merahmatimu di dunia sana wahai insan mulia.

Sumber : CKAB

Bicara kini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosi al ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risi ko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih Selamat Beramal.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Online kini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*